SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ahmet Ağaoğlu: 6-7 transfer daha yapacağız

Ahmet Ağaoğlu: 6-7 transfer daha yapacağız

09 Haziran 2021 Çarşamba - 12:34




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan canlı yayında transfer açıklaması geldi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Marek Hamsik transferinin ardından TRT Spor'da açıklamalarda bulundu ve 6-7 transfer daha yapacaklarını söyledi.

Ağaoğlu'nun açıklamalarının satır başları şu şekilde:

"6 - 7 TRANSFER OLACAK"

Alınan oyuncular, Trabzonspor'a çok katkı verecek. Bu oyuncuların bedellerinin, yapılacak oyuncu satışlarıyla karşılanmasını beklemekteyiz. Ama bu oyuncular satılacak ki bu oyuncular alındı diye bir şey yok. Geldiğimizden beri her ince hesabı yaptık, bu kulübü başlangıç noktasına getirecek bir transfer hovardalığının içine girmeyiz. Şu oyuncunun satışından şöyle gelir gelir, ben önden harcayayım diye bir şey olmaz. 6-7 transfer daha yapılacak.

"TFF ÇOK DİRENÇ GÖSTERDİ"


TFF'nin yaptığı açıklamadan sonra belli ki, yabancı kuralı yürürlülükte. Beklentilerin içine sokarken, ince hesapların da yapılması lazım. Eliniz kolunuz bağlandı. 14 yabancı alıp, 8'ini oynatacaksınız. Önümüzdeki sene 12, sonra 10. Bütün bunlar düşünüldüğünde, farklı hesap yapılması gerekiyor. TFF, yabancı kuralı konusunda çok direnç gösterdi. Futbolun gelişmesinden sorumlu bir kurumun, bu kadar direnç göstermesini anlamakta güçlük çekiyoruz.

"PARAYLA PULLA İŞİ YOKTU"

Hamsik'in Göteborg'a gitmesinin tek sebebi, daha yarışmacı ligde oynayarak EURO 2020'ye hazır olmaktı. Parayla pulla işi yoktu. Hamsik'in farklı beklentileri olduğunu ve bunların para olmadığını anlayabilirsiniz. Hocayla uzun süreli görüşmeleri oldu. Oyuncu, tamamen oynama düşüncesiyle geliyor. Oyuncu yaşlı deniyor, geçen sene 37 yaşındaki oyuncumuzla anlaşılmadığımızda kızıldı. Hocanın oynatacağı bir sistem var ve ihtiyaçları doğrultusunda kullanacağı isimler var

"LEIPZIG İLE 2 HAFTA ÖNCE KONUŞTUK"

Leipzig Sörloth'u takımda tutuyorsa yapacak bir şey yok. Satması veya kiralaması gündeme gelirse farklı şeyler konuşabiliriz. Sürekli olarak oyuncunun isminin anılması da Leipzig'e haksızlık, onlara da saygısızlık yapmak istemem. Kendilerine de ifade ettik, 2 hafta falan oluyor ancak kulübün önümüzdeki sezon planlamasıyla ilgili hocanın raporu yok. Netleştikten sonra çok daha farklı şeyleri konuşabiliriz.

"4 KATI MALİYETLİLER VAR"


Geçen sene 36 yaşındaki oyuncumuzla vedalaştığımızda, 'Neden gönderdiniz, tecrübeli oyuncuya ihtiyaç var' dendi. Hamsik ve Gervinho özelinde konuşursak, aynı yaşlarda gelip 4 katı maliyetle Trabzonspor'a hizmet etmiş oyuncular var.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap