SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu'ndan “Şampiyonluğu sattın” sözlerine cevap!

Ağaoğlu'ndan “Şampiyonluğu sattın” sözlerine cevap!

16 Ekim 2020 Cuma - 17:02




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Divan Genel Kurulu Toplantısı’nda konuştu.





Trabzonspor Divan Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçen sezon kaybedilen şampiyonluğun ardından bazı kesimlerin “Sattınız” tarzı ifadeler kullandığını belirtip, bunun bir aşağılama olduğunu belirtti.

Ağaoğlu Pandemi sonrası yaşananları anlatarak “Pandemi bizim için çok büyü sıkıntı oldu. Malatya, Gazişehir ve Başakşehir maçları hakem katliamlarına rağmen. Başakşehir maçında hekm kimdi Fırat Aydınus… O aradaki 50 günlük oynamama sonrasında başladığımızda bizi şampiyonluğa taşıyacak olan çok önemli oyuncular vardı. Bunlardan en önemlilerinden biri Sosa diğeri Nwakaeme diğeri de Ekuban. Sosa pandemi sonrası çalışmalar başladı sakatlandı ilk 4 maç hiç yararlanamadık sonraki 4 maçta da pandemi öncesi performansına yaklaşamadı. Aynı şekilde Nwakaeme’nin sakatlığı ve sonraki performans düşüklüğü. Aynı şekilde Ekuban. Diğer oyuncular bu boşlukları doldurmak için olağanüstü performans gösterdiler.” Dedi.

“Şampiyonluğu Sattınız” demenin bir aşağılama ifadesi olduğunu belirten Ağaoğlu “Pandemi sonrası kırılgan bir yapımız vardı, o baskıyı hiç yaşamamış oyuncularımız da vardı. Bu söylediğim nedenlere ilave olarak kaldıramadık. Bunun içerisinde birkaç yanlış daha var.

Bana kullanılan ifade vardı “Sattınız”. Bu tür şeylerle karşılaşmayı muhattap olmayı da bir şekilde kabulleneceksiniz. Camianın hiçbir bireyini başkanını bu şekilde aşağılanması kabul edilemez. Bu camianın 9 senedir hasretle beklediği bunu başarabilmek için göreve gelen insanlara yapılan bu yakıştırma , “beceriksizlik” diyebilirsiniz. Ben de o zaman şunu sorarım “Geldiğimizde neyin sözünü verdik” Her zirve mücadelesinde olduğunuzda şampiyon olacaksınız diye bir kural mı var. Geçen sezon bir antrenör “ Biz şampiyonuz gerisi sıralamasını belirler” dedi. Ligi 6-7. Sırada bitirdi. Lige ara verilmeseydi kesinlikle çok daha farklı bir tabloyla karşılaşırdık. Dış etkenler yine olurdu. İki sene de 4 MHK değiştirdiğinizde sıkıntı bitmiyorsa sıkıntı farklı. Arıza arabanın motorundayken sen dönüp dönüp tekerleği değiştirsen ne olur.” İfadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap