SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu'ndan flaş açıklama! 'Sosa ile ilgili planlarımız farklı'

Ağaoğlu'ndan flaş açıklama! 'Sosa ile ilgili planlarımız farklı'

03 Haziran 2020 Çarşamba - 16:48




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Jose Sosa ile birlikte basın toplantısı düzenledi.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Jose Sosa ile düzenlediği basın toplantısında sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara sert tepki gösterdi.

Sosa'nın kulübün bir parçası olduğunu belirten Ağaoğlu, gelecekle ilgili de planları bulunduğunu belirtti. Kaptan ile farklı planlarının olduğunu belirten Ağaoğlu, farklı projeler içerisinde olduğunu söyledi.

Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı; "Hepimiz şu anda önümüzdeki hedefe kitlenmiş durumdayız. Ligde 8 maç ve kupada final. Dolayısıyla hiçbir şekilde oyuncularımızın ve hocamızın konsantrasyonunu bozmaya yönelik operasyonlara izin vermeyeceğiz. Hiçbir şekilde kadro yapımızı bozmak istemiyoruz. Sözleşmesi biten her oyuncumuzla sözleşme yenileme düşüncesindeyiz. Kaptanımızla ileriye yönelik çok farklı planlar ve projeler içerisindeyiz. Biz Trabzonluyuz. Oyuna, tuzağa gelmeyiz. Bir Trabzonlu bir şey yaparken onu neden yaptığını herkesin düşünmesi lazım."

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap