SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu'ndan dikkat çeken açıklama

Ağaoğlu'ndan dikkat çeken açıklama

29 Temmuz 2018 Pazar - 19:56








51. Yılını kutlayan Bordo Mavililer Şenol Güneş Kompleksi Medikal Park Stadyumun’da kuruluş yıl dönümü etkinliklerini gerçekleştirdi.

Akyazı Stadı’nda bir konuşma yapan Ağaoğlu taraftara seslendi. 

Ağaoğlu : Kulübümüzün yıldönümü programına hoş geldiniz. Trabzonspor Umudun takımıdır. sevdanın adaletin takımıdır.  Tüm Trabzon’un göz bebeğidir bu takım Trabzonlu olmayan milyonların sizin bizim hepimizin bordo mavş renklere emek verenlerin takımıdır Trabzonspor… Edebiye Ali Osman Ulusoy ve diğer kurucularımız ve şu an aramızda bulunan kurucularımız anadolu ihtilalini gerçekleştiren futbolcularımıza şükranlarımı sunuyorum. Trabzonspor umudun, sevdanın, adalete inananların takımıdır. Bu şehirde bir oruç, bir de Trabzonspor tutulur diyenlerin takımıdır." Zor günlerden geçiyoruz ama zor kelimesinin hiç bir anlam ifade etmediği bir kentte yaşıyoruz. Bugün Trabzonspor ile ilgili olarak ne yapıyorsak kulübümüz geleceğini daha iyi bir geleceği için yapıuyoruz. Bizim güzel bir marşımız var hepimizin ezbere söylediği onun sözlerinde olduğu gibi bu sevda sonsuz bir sevda bizim için. Bu yüzden sonsuza dek hep sürecek oğlumda kızımda torunumda hep sevecek. Trabzonspor anadolu futbol ihtilalinin olduğu  şehir Dünya 5’ten büyüktür. Türkiye’de futbol da 3’ten büyüktür.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap