SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu, Sosa ve Novak'a teklif mi yaptı?

Ağaoğlu, Sosa ve Novak'a teklif mi yaptı?

13 Ocak 2021 Çarşamba - 11:57




Galatasaray ve Fenerbahçe, Oğulcan Çağlayan transferi nedeniyle birbirine girdi, tartışmaya Trabzonspor da dahil oldu. Sarı-kırmızılıları eleştiren Ali Koç'a Sosa ve Novak iddialarıyla cevap verdiler.





Fenerbahçe ile Galatasaray arasında başlayan “futbolcu ayartma” tartışmasına dahil olanlardan bir başkası da Trabzonspor oldu… daha önce sarı-lacivertlilerin Jose Sosa’yı 2.8 milyon euro ödeyerek ikna ettiğini iddia eden Başkan Ahmet Ağaoğlu yakın çevresine yeni bir iddia da daha bulundu. Koç’un dünkü açıklamalarından sonra Başkan Ağaoğlu, Fenerbahçe’nin Novak ile Jose Sosa’ya daha lig bitmeden teklif yaptığını söyledi.

Hatta iki oyununun menajerinin kendi önlerine Fenerbahçe’nin yaptığı tekliflerle geldiğini iddia etti. İki oyuncunun menajerinin Fenerbahçe’nin rakamlarıyla kendilerini pazarlık masasına çekmeye çalıştığı için dert yandı. Zaten yaz boyunca Fenerbahçe’nin sportif direktörünün pek çok oyuncuyu “Alo ben Emre abin” diyerek aradığını hatırlattı. Tüm basının bunu günlerce haber yaptığını gündeme getirdi.

Beğendim
9
Sevdim
1
Beğenmedim
9
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap