SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu, Oğuzhan’a vereceği rakamı belirledi

Ağaoğlu, Oğuzhan’a vereceği rakamı belirledi

19 Haziran 2022 Pazar - 14:16




Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor'da forma giymek için yönetime mesaj gönderdi... Abdullah Avcı ve Ahmet Ağaoğlu onay verdi. Ancak Ağaoğlu oyuncunun diğer takımlardan isteyeceği ücretleri analiz ettikten sonra girişimde bulunacak...





Oğuzhan Özyakup baba memleketi Trabzon’da oynamak için mesaj gönderdi… Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu onay verdi...

AĞAOĞLU, OĞUZHAN İÇİN BEKLEYECEK

Ancak Ağaoğlu, Beşiktaş’ta çok yüksek bir rakama oynayan ve Trabzonspor’dan da ne kadar isteyeceğin kestiremediği Oğuzhan için bekleme kararı aldı. Milli oyuncunun alacağı diğer tekliflere vereceği teklifleri, talep edeceği rakamları analiz ettikten sonra teklif yapma kararı aldı.

OĞUZHAN'IN İSTEĞİ 1 MİLYON EURO

Oğuzhan’a şimdiye kadar Hollanda’dan 300 ila 500 bin Euro arasında, Türkiye içinden de 600 bin euro’ya kadar teklifler geldiğini öğrendi. Avcı ve Ağaoğlu’na göre Oğuzhan’ın kabul edeceği rakam yıllık 500-750 bin Euro seviyelerine inerse teklif yapılabilir. Gelen bilgiler ise Oğuzhan’ın kendisi için 1 milyon Euro’nun üzerinde ödeyecek takım aradığı.


Kaynak: Fotospor

Beğendim
4
Sevdim
6
Beğenmedim
12
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap