SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu’ndan Uğurcan’a: Seni elimizde zor tutarız

Ağaoğlu’ndan Uğurcan’a: Seni elimizde zor tutarız

27 Mart 2021 Cumartesi - 10:01




Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için gelen tekliflere Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun fazla direnmeyeceği ve iyi bir fiyata milli kaleciyi sezon sonu Avrupa'ya göndereceği ortaya çıktı.





Milli takım, Hollanda’yı yendi. Maçta, penaltı talihsizliğini yenen Uğurcan gecenin yıldızları arasına girdi. Milli maçtan hemen sonra Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, futbolcusu Uğurcan Çakır’ı telefonla arayarak tebrik etti. Ağaoğlu, eşi ile birlikte Uğurcan’ı tebrik ederken, “Artık yeteneklerin Türkiye sınırlarını da aştı” diye övgü düzdü. Ardından da, “Seni elimizde zor tutacağız gibi görünüyor” itirafında bulundu.

AĞAOĞLU’NDAN İTİRAF: UĞURCAN’IN DA YUSUF GİBİ…

Ağaoğlu, Uğurcan’ın gösterdiği performans içinde Trabzonsporlu yöneticilere itiraflarda bulundu. Başkan “Çok iyi bir profesyonel, çok iyi bir Trabzonsporlu, çok iyi bir insan.  Trabzonspor onun için bir değer o da bizim için bir değer” dedi.

Ayrıca Uğurcan’ı sezon sonunda ellerinde tutmalarının zor olduğu ile ilgili iddiasını da, “Pandemi döneminde gelir falan kalmadı. Ancak elimizde Uğurcan gibi değerler var. Artık onun da Yusuf gibi Trabzon’u yurt dışında gururla temsil etmesinin zaman geldi” itirafında bulundu. En son Monaco, Uğurcan için devreye girmişti. 

UĞURCAN’IN BİR DİĞER TALİBİ INTER


Trabzonspor’un milli takımda birinci kaleci konumuna gelen Uğurcan Çakır’ın taliplileri listesine Inter de eklendi. İtalya’da şampiyonluğa yürüyen Inter, Handanovic’in yerini doldurmayı planlıyor. Kadrosunda 23 yaşındaki Radu’yu da bulunduran Serie A ekibi buraya mutlak suretle bir transfer daha yapmak istiyor.

Bu bağlamda Uğurcan Çakır ve Udinese’nin kalecisi Musso’yu gündemine alan İtalyan ekibi yapacağı girişimler sonucu net kararını verecek.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap