SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu’na verdiği sözü hatırlattı: Trabzonspor'da oynarım

Ağaoğlu’na verdiği sözü hatırlattı: Trabzonspor'da oynarım

31 Aralık 2020 Perşembe - 19:38




Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon fırtına gibi esen ardından Almanya'ya transfer olan Sörloth’un menajeri İstanbul'a geldi, bazı görüşmeler yaptı. Yıldız oyuncuyu isteyen takımlara da Ahmet Ağaoğlu'nun kendisine verdiği "kim ne veriyorsa aynısını biz de veririz. Sörloth Türkiye'ye dönecekse sadece bizde oynayacak" sözünü hatırlattı, oyuncusunun da dönerse sadece Trabzon'da oynamak istediğini söyledi.





Sörloth’un menajerinin İstanbul’a gelmesi ve pek çok Anadolu kulübüyle elindeki oyuncular için pazarlık yapması herkesi heyecanlandırdı… çünkü Norveçli oyuncunun menajeri aynı zamanda TT Stadı’na giderek burada Galatasaraylı yöneticilerle de görüş alışverişinde bulundu. Elindeki bazı oyuncuları teklif etti. Hatta Sörloth da gündeme geldi.

Ancak Norveçli menajer Sörloth’un Leipzig’den ayrılmayacağını, kendisini kanıtlamak istediğini, Türkiye’deki transfer önceliğinin de Trabzonspor olduğunu anlattı. Başkan Ağaoğlu’nun kendisine “Türkiye’den Sörloth’a talip olacak her takımın vereceği rakamı ben de vereceğim, görüşme bile…” diye söz aldığını bile açıkladı.

Beğendim
34
Sevdim
8
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap