SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu ile Yusuf'un arasındaki konuşma

Ağaoğlu ile Yusuf'un arasındaki konuşma

21 Temmuz 2019 Pazar - 13:27




Yusuf Yazıcı takımla birlikte Avusturya’ya gitti ancak oyuncunun aklı hâlâ Lille’de. 22 yaşındaki genç yıldız, başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüşüp Trabzonspor’dan ayrılmak istediğini bildirmişti.





Başkan Ağaoğlu da bu görüşmeyi, “Yusuf gideceğini bize bildirdi. Kalmak istemiyor” sözleriyle duyurdu. Bu görüşmede Yusuf Yazıcı ile Ağaoğlu arasında ilginç bir diyaloğun yaşandığı öğrenildi.

Yusuf’un ayrılmak için ısrarlı sözlerine Ahmet Ağaoğlu’nun, “Kamuoyunda sanki ben seni Lille’e gönderiyorum gibi bir algı oluştu. Camia ve taraftara kendin gitmek istediğini çık söyle” dediği ifade edildi. Bu arada Yusuf’un transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Daha önce “20 milyon Euro’dan aşağı olmaz” diyen Ağaoğlu’nun “15 milyon Euro’yu getirsinler Yusuf’u alsınlar” dediği kaydedildi. Lille, Yusuf Yazıcı için 15 milyon Euro + bir sonraki satıştan yüzde 15 pay önerdi. 5 milyon Euro peşin vereceğini bildiren Lille yönetimi, kalan parayı ise 12 aya bölüp 2 taksitle ödemek istiyor.
Beğendim
4
Sevdim
1
Beğenmedim
9
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap