SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu bombayı patlattı: Taksiye çıkacağım, temizliğe gideceğim

Ağaoğlu bombayı patlattı: Taksiye çıkacağım, temizliğe gideceğim

10 Temmuz 2019 Çarşamba - 16:44




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu yarışmak için ürün satışının çok önemli olduğunu söyledi.





Sadri Şener Tesisleri’nde forma satışı kampanyasına katılan ve taraftarlara imza dağıtan Trabzonspor Başkanı Ahmet AğaoğluAğaoğlu etkinlik sırasında değerlendirmelerde bulundu.

İSTANBUL TAKIMLARIYLA YARIŞACAĞIZ, GEÇECEĞİZ

Ürün satışlarının önemine dikkat çeken Başkan Ağaoğlu “ Kulübe katkı vermek için buraya gelen bir çok insan var. Fotoğraf çektirmek için gelenler de var ama öncelik forma allanların. Bu süreçte taraftarların yapacağı katkıya daha çok ihtiyacımız var. Her ne kadr bortçlar yapılandırılsa da , futbol camiasına borcumuz kalmasa da ileriye dönük bir borç yığınımız var. Bu kutsal forma, ürün satışı, kombine satışı bunlara gösterilecek ilgi çok önemli. Forma, ürün satışı kulüp için çok önemli. İstanbul’un 3 takımının istediği şeyi istiyoruz biz de. Onlarla yarışacağız önlerine geçeceğiz, ama ürünlerin satılması gerekiyor. ” dedi.




“TAKSİYE ÇIKACAĞIM, EVE TEMİZLİĞE GİDECEĞİM”

Kulüp için herkesin birşeyler yapması gerektiğinin altını çizen ve yapılan kampanyayla ilgili konuşan Ağaoğlu bombayı da patlattı.




Birlik olmanın ve görev üstlenmenin önemine dikkat çeken Ağaoğlu  “ Biz hep birlikte beraber olduğumuzda daha güzeliz daha güçlüyüz. Hepimiz bu kulübün bir parçası. Hocamız, taraftarımız, malzemecimiz herkes. Herkesin bir görevi var.  Bakın bugün forma satıyorum akşama kombine satacağım. 9’dan sonra da taksiye çıkacağım yarın da evlere temizliğe gideceğim” dedi ve herkesi gülmekten kırıp geçirdi.

GRİ FORMA GELİYOR

Trabzonspor’un bu sene çıkacak 3. Formasının da haftaya çıkacağını söyleyen Başkan Ağaoğlu “Gri formalarımız haftaya çıkacak. Onlar da 250 TL." dedi. (Haber61)
Beğendim
5
Sevdim
3
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap