SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu babasını aradı, ''Halil gibi Trabzonsporlu oyuncu…''

Ağaoğlu babasını aradı, ''Halil gibi Trabzonsporlu oyuncu…''

01 Eylül 2021 Çarşamba - 10:10




Trabzonspor, Halil Dervişoğlu için devreye giren takımlardan biri oldu.





Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe derken Trabzonspor’dan sürpriz bir hamle geldi… Başkan Ahmet Ağaoğlu, İstanbul’da bulunan Halil Dervişoğlu’nun babasıyla görüştü. Trabzonlu ve Trabzonsporlu olan Muzaffer Dervişoğlu’na “oğlunun Trabzonspor formasını giymesini istiyorum. İkinizin de ne kadar iyi Trabzonsporlu olduğunu biliyorum. Şampiyon kadroda Halil gibi Trabzonlu oyunculara ihtiyacımız var” dedi.

Ön tarafı tamamen yabancılardan kurması durumunda defans hattına yabancı oyuncu koyamadığı için sıkıntı yaşayan bordo-mavililerde Abdullah Avcı’nın verdiği raporda, Halil Dervişoğlu’nun transfer edilmesinin ellerini rahatlatacağını söyledi.

Bu arada Halil’in menajerliğini yapan abisi Ersan Dervişoğlu gün için önce Fenerbahçe sonra da Galatasaray’la görüşmesinden sonra Başkan Ahmet Ağaoğlu genç yıldızın babasını babasını aradı teklif yaptı.

Brentford, Halil’e takımdan ayrılması için izin verdiği biliniyor… Halil daha önce defalarca Trabzonsporlu olduğu açıklamasını yapmıştı.

Beğendim
9
Sevdim
4
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap