SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Affedilecek diye teklifi geri çektiler!

Affedilecek diye teklifi geri çektiler!

31 Ocak 2019 Perşembe - 12:02




Ankaragücü Olcay Şahan’ı istedi ama ‘af’ iddiaları sonrası geri adım attı





Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve sonrasında çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdüren Olcay Şahan’ın durumu belirsizliğini koruyor. Takım bulması istenen deneyimli futbolcu, ara transfer döneminin bugün son günü olmasına karşın herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamadı

YAKIN ÇEVRESİNE KONUŞTU

YAKIN çevresiyle bu durumu konuşan Olcay’ın, “Ankaragücü beni istedi ancak sonra vazgeçtiler. Nedenini sorduğumda, ‘Trabzonspor yönetimiyle konuştuk. Seni affedeceklermiş. O nedenle transferinden vazgeçtik’ dediler. Ben gitmek istemiyorum. Eğer takımda kalmam istenirse buna sevinirim” dediği öğrenildi.

BURADA KALMAK İSTERİM

Olcay Şahan’ın, yakın çevresine “Ankaragücü’nden bir teklif gelmişti ama Trabzonspor’un affedeceğini duyunca vazgeçmişler. Ben de zaten burada kalmak istiyorum. Yönetim ne derse onu yapacağım. ‘Ünal hoca ile görüş, özür dile’ derlerse dilerim. Benim kimseyle bir sorunum yok. Sadece Trabzonspor’da futbol oynamak istiyorum” dediği belirtildi.


Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap