SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Adolfo Gaich geliyor!

Adolfo Gaich geliyor!

19 Mayıs 2020 Salı - 21:01




Karadeniz’in 25 Nisan’da okuyucularına duyurduğu Adolfo Gaich transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor





Dünya devlerinin peşinde olduğu Alexander Sörloth’un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Bordo-Mavililer, alternatifi hazır tutuyor. Kurmaylar, scout ekibinin izleyip beğendiği Arjantinli forvet Adolfo Gaich için girişimleri hızlandırdı. Oyuncu ve menajeriyle prensipte anlaşan Trabzonspor yönetimi, 21 yaşındaki genç golcünün kulübü San Lorenzo ile bonservis pazarlığı yapıyor.

Trabzonspor'da Sörloth ve Caleb Ekuban’ın ayrılma durumuna karşı forvet arayışları da hız kazandı. Bordo-Mavililer daha önce Karadeniz Gazetesi’nin de gündeme getirdiği San Lorenzolu Adolfo Gaich’in işini bitirmek için harekete geçti. Menajerler aracılığıyla oyuncu ile görüşen Trabzonspor’un 21 yaşındaki forvet ile her konuda sözlü anlaşma sağladığı kaydedildi.

Stili ile İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic’e de benzetilen Adolfo Gaich bu sezon 12 maçta 5 gol kaydetti. 1.90 boyunda olan ve hava toplarında da etkili olan süper forvet için kulübü San Lorenzo’ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı belirtildi. Eğer kulübünün de onay vermesi halinde Arjantinli oyuncu gelecek sezon Trabzonspor forması giyecek.

GALATASARAY’DA PEŞİNDE

21 yaşında olan Adolfo Gaich pivot santrafor olarak görev yapıyor. Sağ ayağını etkili kullanan Arjantinli forvet bu sezon çıktığı 13 karşılaşmada San Lorenzo’ya 5 gol 1 asistlik katkı sağladı. Genç forvete Galatasaray’ın de teklif yaptığı öğrenildi. Ancak Gaich’in tercihini Trabzonspor’dan yana kullanacağı ifade edildi.

Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap