SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Adebayor'un menajerinden Karadeniz'e flaş açıklama

Adebayor'un menajerinden Karadeniz'e flaş açıklama

Karadeniz Özel

31 Temmuz 2019 Çarşamba - 09:14




Togolu yıldızın menajeri Semih Usta Karadeniz’e konuştu: İki taraf da fedakarlık yaparsa Adebayor imzayı atar...





Karadeniz Gazete // Trabzonspor bize 1 yıllık sözleşme önerdi. Adebayor ise 2 yıllık istiyor. ‘6 ay sonra ne olacağım’ diye düşünmek istemiyor. Biraz fedakarlık olursa imza olabilir..”

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Trabzonspor'un forvet adayları arasında yer alan Emmanuel Adebayor’un menajeri Semih Usta Karadeniz’in sorularını yanıtladı. Mehmet Karagöz’e konuşan Semih Usta, transfer için yeşil ışık yaktı. Adebayor’un Türkiye haklarını elinde bulunduran Semih Usta’nın açıklamaları şöyle: “Trabzonspor ile transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Henüz şartlarda anlaşma sağlayamadık. 

ÜCRET KONUSU AŞILIR

Adebayor Trabzonspor’dan 2 yıllık sözleşme talep etti. 6 ay sonra ‘ne olacağım’ diye düşünmemek istemiyor. Trabzonspor ise 1 yıllık sözleşme önerdi. Yıllık ücret konusunda çok fazla bir sıkıntı yok. Eğer iki taraf da biraz fedakarlık yaparsa Adebayor Trabzonspor’a imza atar.” Bordo-Mavililer Adebayor’a 1.5 milyon Euro teklif etti. 35 yaşındaki golcü yıldız ise yıllık 1.8 milyon Euro istiyor.


Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap