SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Aboubakar'da sıcak gelişme! Porto kararını verdi

Aboubakar'da sıcak gelişme! Porto kararını verdi

02 Haziran 2020 Salı - 19:22




Porto'da kariyerine devam eden Vincent Aboubakar ile ilgili karar verildi. Yakın zamanda transfer adı Trabzonspor ile anılan Aboubakar, takımda kalacak mı? İşte o sıcak gelişme...





2014 yılında Lorient ekibinden sonra Porto'ya giden Vincent Aboubakar, o dönemlerde Avrupa'da haklı bir üne sahipti. Futbolcu, şimdilerde ise Portekiz ekibinde adeta istenmeyen adam durumuna geldi. Yaşadığı sakatlıklarla düşüşe geçen ve kadroya girmekte zorlanan futbolcu için Porto nihai kararını verdi. 

Aboubakar, Porto'dan kesin olarak ayrılacak

Correio da Manha'dan gelen bilgilere göre; Porto, Kamerunlu golcüyü satış listesine koydu. Yaz transfer döneminde Vincent Aboubakar, Porto'dan ayrılacak. 

Aboubakar ayrılık sinyali vermişti

Futbolcu da artık tam anlamıyla Portekiz ekibinden ayrılmak için gün sayıyor. Kasım ayında bir açıklama yapan golcü oyuncu, "Evet, ayrılacağım. Hayatım boyunca burada kalacak değilim" diyerek sinyali vermişti.


Beşiktaş'ta başarılı olmuştu

Porto'da bu sezon 7 maçta 271 dakika süre alan ve 2 gol kaydeden Aboubakar, Beşiktaş'ta 38 maçta 19 gol 4 asistlik performans sergilemişti. 

Trabzonspor'un da gündemine gelmişti

Aboubakar'ın adı son günlerde Trabzonspor ile de anılmaya başlandı. Ancak; Trabzonspor'un önceliği Sörloth'un durumunu netleştirmek. 

Maliyeti düşük isimler daha cazip geliyor


Ayrıca bordo-mavili yöneticiler, geleceği kurtarma adına maliyeti düşük ve genç oyunculara yöneleceklerini ifade etmişti. (Ajansspor)

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap