SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abola gazetesi spor yazarı Mario Cagica, Fırtına’nın yeni transferini Karadeniz için yorumladı

Abola gazetesi spor yazarı Mario Cagica, Fırtına’nın yeni transferini Karadeniz için yorumladı

09 Temmuz 2019 Salı - 09:42




“1.93’lük boyuyla hava toplarında bir hayli başarılı. İlk müdahalelerinde oldukça iyi. Sol ayağını iyi kullandığı için Chaves’te zaman zaman sol stoperde görev yaptı. Ellerini çok kullanması ve ceza alanı içinde topa yatarak müdahalesi en önemli eksileri..”





Karadeniz Gazete / Mehmet KARAGÖZ // Trabzonspor'un 1 sezon kiralık olarak anlaşma sağladığı Gaston Campi’yi Portekizli gazeteci Mario Cagica Karadeniz için yorumladı. Campi’nin Chaves’te 16 maçta forma giydiğine dikkat çeken Mario Cagica, Arjantinli stoper için şu ifadeleri kullandı: Marcao’nun Galatasaray’a gitmesinin ardından Chaves onu acil bir şekilde Estudiantes’ten kiraladı. 16 maçta oynadı ve bunların hepsinde 90 dakika  forma giydi. 

HAVADAN GEÇİT VERMİYOR

1.93’LÜK boyu nedeniyle hava toplarında geçit vermiyor. Zıplama kabiliyeti bir hayli fazla. Tam bir savaşçı. Bu özelliğiyle Trabzonspor taraftarının sevgisini daha çok kazanır diye düşünüyorum. Ateşli. Zaman zaman agresif. Mücadelesi müthiş. Hakemlere itiraz ediyor ama sıkça kart görmüyor. Uzun bacaklarını ikili mücadelelerde kendine avantaj olarak kullanıyor. Pozisyon alması ve çevre kontrolü mükemmel.  

ELLERİNİ ÇOK KULLANIYOR

MAÇ içinde yapacağı hamleler ve taraftarı ateşleyen tavrıyla Trabzonspor’a kolay adapte olur diye düşünüyorum. Ailesine önem veren ve zamanını onlarla geçiren bir oyuncu. Geniş alanda rakibe karşı dezavantaj yaşıyor. Hava toplarında ellerini çok kullanıyor. Bir önemli eksiği de ceza alanı içinde topa yatarak müdahale etmesi. Bu nedenle penaltılara neden olabiliyor. Özellikle çabuk oyuncular bunu kendilerine koz olarak kullanıyor. 

TRANSFER GEÇMİŞİ

Racing Club

Rafaela (kiralık)


Estudiantes (525 bin €-Bonservis)

Chaves (kiralık)

PERFORMANSI

Racing Club 27 Maç 3 Gol

Rafaela 26 Maç 1 Gol

Estudiantes 39 Maç 1 Gol 1 Asist


Chaves 16 Maç 2 Gol

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap