SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Ercan: ''Trabzonspor'da çalışmayı kim istemez ki?''

Abdullah Ercan: ''Trabzonspor'da çalışmayı kim istemez ki?''

05 Ocak 2020 Pazar - 10:03




Trabzonspor ve Milli Takımın eski futbolcularından olan Abdullah Ercan, Bordo-Mavili takım hakkında açıklamalarda bulunurken şampiyonluk şansını değerlendirdi.





Abdullah Ercan, Trabzonspor'dan teklif aldı mı?

Abdullah Ercan, "Trabzonspor ligin ilk yarısını başarılı bir şekilde geçirdi. Trabzonspor birkaç pozisyona takviye yaparsa şampiyon olabilir. Trabzonspor'da bir teknik direktör ayrılığı yaşandı, bu ayrılığın içeriğini bilmediğim için yorum yapmayacağım.

Öncellikle şunu söyleyim, Trabzonspor'dan teklif almadım. Trabzonspor'da 9 sezon oynadım, Trabzonspor formasını gururla taşıdım, kim Trabzonspor'da çalışmak istemez ki?" ifadelerini kullandı ve ekledi:

"Bu yıl şampiyonluk yarışının Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor'la Başakşehir, Sivasspor ve Alanyaspor arasında geçeceğini düşünüyorum. VAR sisteminin Türkiye Ligi'ne entegre edilmesi ve doğru futbolcu seçimi ile Anadolu takımları ile İstanbul takımları arasındaki fark kapandı."

 Merih Demiral çok yetenekli

"Merih Demiral bugün Avrupa'nın önemli takımlarında oynayabilecek bir potansiyele geldi. Merih 1998 doğumlu ve yetenekli bir oyuncu. Benim düşüncem bu yaştaki oyuncunun maç sayısını artırması gerekli ve oynayabileceği takımda olması lazım."

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap