SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı''Tüm taraftarlarımızı şölene davet ediyorum''

Abdullah Avcı''Tüm taraftarlarımızı şölene davet ediyorum''

09 Nisan 2022 Cumartesi - 23:09




Bordo Mavililer, Gaziantep deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı





Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bunlar şu anda mevcutta olmayan oyuncular. Ama burada Marek’i kazandık. Vitor uzun aradan sonra çıktı. Savunmada dengeliyiz. İç sahada iyi bir takımla oynadık. Oyunun yönünü değiştiren, kenar ortadan yapan, ikili mücadeleye girne, hava topu kazanan, duran topu arayan takımdı. Kolay rakip değil. İlk yarı itibariyle karşılıklı pozisyonlarda vardı. Rakibin girdiği, bizim geçişteyken kaybettiğimiz toplar var. Bu tür rakiplere karşı topa sahip olmak ve koşturmak önemliydi. Her türlü detayı kullanmaya çalıştık. Bazen oyucularım buna sadık kaldılar.

HER ŞEY BİZİM ADIMIZA GÜZEL

Şampiyonluk sabır istiyor. Planların, bazen aklın dışına çıktığımız, oyunlar oldu. 1 hafta daha erteledik. Kazanmak için her şeyi denedik. Oyun organizasyonu ne kadar iyi olursa olsun, biraz da bireysel performans gerekiyor. Ön tarafımızın inişli çıkışla performans sergilemeler bunun içinde var. Sona doğru gidiyoruz. Her şey bizim adımıza güzel. Kazanmak güzel bunun için hamle yaptık. Önümüzdeki hafta Karagümrük müsabakası ve içerde oynayacağız.

TARAFTARLARI STADA ÇAĞIRDI

Bütün taraftarlarımızı bu şölene bekliyorum. O desteklerini, baraklarını da alarak sandıktaki bayrakları da çıkartarak bu maça bekliyoruz. Olabiliyor, kolay olmuyor. Rakipler, lig oyuncu performansları, takımların yeni teknik direktörlerin stratejileri, kolay oyunlar maç yok. Rakibi de tebrik ediyoruz. Beraber çalıştık. o da emek sarf ediyor. Güzel müsabaka oldu biz bayrama kadar eğlensinler, bu seneni keyfini çıkarsınlar. Belki bu sene farkında değiliz ama ilerde bunun ne kadar keyifli olduğunu daha sonra farkına varacağız. Bugün kazanamadık ama Kagümrük maçına en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
12
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap