SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'nın transfer planı belli oldu!

Abdullah Avcı'nın transfer planı belli oldu!

26 Şubat 2024 Pazartesi - 10:37




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, şampiyonluğun sırrını çözdü. Tecrübeli teknik adam buna göre transfer politikasını da belirledi. Thomas Meunier örneği ile Marek Hamsík tecrübesini örnek gösterdi.





Trabzonspor’a transfer olduktan sonra uyum süreci yaşamayan Thomas Meunier’e, ‘sırrı nedir?’ diye soruldu. Tecrübeli futbolcu kendi deneyiminden çıkardığı sonuç ile kısa sürede takıma uyum sağlamasını bakın nasıl anlattı.

* Takımda fazla yabancı futbolcu var. Ben, Almanca, Flemenkçe, Fransızca ile İngilizce biliyorum. Kaynaşma açısından hiç zorluk çekmedim. Trabzonlu futbolcularla da İngilizce anlaşıyorum. Çok dil bilmem, uyum sağlamama büyük yararı oldu.

AVCI'YA GÖRE ŞAMPİYONLUĞUN SIRRI TECRÜBE

Bir önceki dönemde Meunier gibi tecrübeli ve lider özellikleri olan oyuncularla başarılı olan Abdullah Avcı yaz transfer döneminde yine aynı yolu seçecek. Avcı'ya göre Trabzonspor için şampiyonluğun sırrı tecrübeden geçiyor. Türkiye Ligi sadece iyi futbol oynayarak ya da dinamik bir takım oluşturarak değil, tecrübeli oyuncuların zor zamanlarda diğer takım arkadaşları üzerinde etki kurmasıyla oluyor.




HAMSİK NELER YAPMIŞTI?

Bir önceki şampiyonlukta takımın abisi Hamsik'in her zor durumda oyuncuları etrafına toplayıp başarıyı anlatması kendileri için çok önemli şanslar yarattı. Kaybederken paniğe kapılmalarına izin vermedi. Kazanırken rehavete girmelerine engel oldu. Sadece saha içinde değil, saha dışında da iletişimin kopmasına izin vermedi.

Beğendim
10
Sevdim
5
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap