SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'nın Salih Uçan planı!

Abdullah Avcı'nın Salih Uçan planı!

27 Mart 2021 Cumartesi - 15:21




Galatasaray ve Beşiktaş’ın da istediği Salih Uçan için ilk hamleyi yapan Trabzonspor, “Bize gel vazgeçilmez ol” diyerek 27 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeyi planlıyor.





Karadeniz devinde transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Devre arasında Anastasios Bakasetas, Yunus Mallı ve Berat Özdemir'i transfer ederken, gelecek sezonun planları da yapılmaya başlandı.

Bordo mavililerde gelecek sezon orta saha için düşünülen isim ise Alanyaspor ile yıldızı parlayan Salih Uçan oldu.

Türkiye'yi tanıyan isimlerin yakaladığı performanstan ve alışma sürecinin olmamasından memnun olan bordo mavili yönetimin, Salih Uçan yarışına girdiği öğrenildi. Abdullah Avcı'nın gelecek sezon orta sahasını Berat Özdemir, Salih Uçan ve Bakasetas şeklinde oluşturmak istediği öğrenildi.

KARAR AŞAMASINDA

Bu sezon Alanyaspor formasıyla 33 maça çıkan Salih Uçan, 3 gol 4 asistlik katkı sağladı. Kariyerinde daha önce İtalya'da Roma ve Empoli, İsviçre'de ise Sion gibi takımlarda forma giyen Uçan, Bucaspor altyapısında yetiştikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olmuş oradan da yurt dışına gitmişti. Alanyaspor ile sözleşme uzatmadığı için zaman zaman kulübüyle sorunlar yaşayan Salih'in hangi takımı tercih edeceğiyle ilgili kararını sezon sona ermeden vermesi bekleniyor.


Beğendim
21
Sevdim
3
Beğenmedim
2
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap