SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'nın hayali 25 Temmuz değil 22 Ağustos! Bu tarihe kilitlendi

Abdullah Avcı'nın hayali 25 Temmuz değil 22 Ağustos! Bu tarihe kilitlendi

04 Mart 2024 Pazartesi - 12:05




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı bu senenin hedefini Türkiye Kupası olarak belirledi. Nedeni ise Önümüzdeki senenin Avrupa Kupalarındaki maç programı...





Trabzonspor'da hedef Türkiye Kupası. Teknik direktör Abdullah Avcı şimdiden önümüzdeki senenin programını belirliyor. Nedeni ise Avrupa Kupalarındaki maç programının büyük etkisi.

SENEYE 5 TAKIMLA MÜCADELE EDECEĞİZ

TFF, 2024-2025 sezonunda Türkiye'den UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2 takım, UEFA Avrupa Ligi'nde 2 takım ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 1 takım olmak üzere toplam 5 takım ile temsil edileceğini açıkladı.

BAŞLAMA TARİHLERİ ARASINDA ÇOK FARK VAR


Türkiye Kupası'nı kazanacak takım UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turundan, 4'üncü olacak takım ise 2'nci ön eleme turundan katılacak. İkinci ön eleme turu maçları 25 Temmuz-1 Ağustos, play-off ise 22-29 Ağustos tarihleri arasında oynanacak.

SORUNLARLA ERKEN YÜZLEŞME TEHLİKESİ

Bu nedenle Türkiye Kupası'nı kazanmak, Abdullah Avcı için çok önemli. Trabzonspor'a son şampiyonluğunu kazandıran Avcı'ya göre Euro 2024 devam ederken kampa başlamak ile bittikten sonra kampa başlamak arasında çok büyük fark olacak. Ayrıca erken kamp ve erken Avrupa Kupası maçları oynamak takımı erken forma sokacak. Çok daha erken performans düşüklüğüne girecek. Yorgunluk olacak. Mutlak şampiyonluk parolasıyla başlanacak ligde erken yorgunluk, form düşüklüğü, konsantrasyon eksikliği, mental yorgunluk gibi riskleri de beraberinde erken getirmiş olacağından Avcı tarafından istenmiyor.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap