SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'nın dediği oldu! Visca’yı altın tepside sundular

Abdullah Avcı'nın dediği oldu! Visca’yı altın tepside sundular

15 Ocak 2021 Cuma - 08:57




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Edin Visca transferinde Fenerbahçe ve Galatasaray'dan daha avantajlı olduklarını düşünüyor.





Edin Visca operasyonu tam da Abdullah Avcı’nın beklediği gibi gelişmeye devam ediyor…

Hüseyin Türkmen ve Abdülkadir Parmakl + 4 milyon Euro’luk teklif yapıp geri çekilen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüşüp adeta olacakları ön görmüştü. Önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, “Edin Visca ile ilgilenmiyoruz” açıklaması, ardından Terim’in istediği transferler yapılamadığı için “Bırakıyorum” manasına gelen açıklaması Avcı’nın keyfini yerine getirdi.

Avcı, Ağaoğlu ile bir görüşme daha yaptı ve “Tam da tahmin ettiğim gibi oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray birbirini kırdı. Şimdi bir süre Visca’dan uzak duracaklar. Bu da bizim için şans. Bu şekilde bizi istediğimiz şartlarda Visca’yı altın tepside sunacaklar” dedi.

Avcı, Ağaoğlu’ndan, “Trabzon’daki yerel basına ‘Visca ile ilgimiz yok’ diye mesajlar vermeye devam edelim” şeklinde de uyarıda bulundu. Transfer gerçekleşmezse taraftarlarla aralarında bir sorun yaşanmaması için bunu yapmayı önerdi.

Beğendim
17
Sevdim
36
Beğenmedim
20
Üzgün
5
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap