SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan transfer yanıtı! ''3 oyuncu alacağız''

Abdullah Avcı'dan transfer yanıtı! ''3 oyuncu alacağız''

25 Aralık 2021 Cumartesi - 21:36




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'dan maç sonunda açıklama...





Trabzonspor’un Başakşehir ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu; ''İlk yarı bitti ama lig hemen devam ediyor. Genel 13 ayda yukarıya doğru gidiyoruz. Oyunun gelişmesi alınan skorlar kırılan rekorlar puan farkıyla önde olmak bizim adımıza önemli. Biz bugün 1 puan kazandık başka bir şey kazanmadık. Planı stratejisi olan bir takım Başakşehir. Ligin güzel müsabakalarından biri oldu. Hamleler stratejiler oldu. Oyun olarak kazandık ama skor olarak kazanamadık. Topa sahip olmayı organizasyonlar yapmayı çalıştık. Bunda da başarılı olduk. Dengeli ama bir tık bizim önde olduğumuz bir maç. Baskılarımız direkten dönen toplarımız oldu. Oyundan son derece memnunum. Savunmanın merkezi ilk kez birlikte oynadı çok da iyi oynadılar. Djaniny kenar oyuncusu değil orada oynadı. Marek 6 oynadı çok da iyi işler yaptı. Kazanmaya daha yakındık. Salı günü maçımız var. Taraftarımıza destek için teşekkür ediyorum. Transferle ilgili çalışıyoruz. Kenar oyuncularıyla oynayamadık oyunu. Nwakaeme de yoktu. Oyuncuya göre oyun çıkarmaya çalışıyoruz. En az 1 tane ön kenar oyuncusu, 1 bek, stoper eksiğimiz doğdu. Edgar sezonu kapattı. Hüseyin iyi oynadı ama lig çok uzun ikinci yarı zor geçecek. Deneyimli tecrübeli dengeli bir stoper daha katmamız lazım. 3 futbolcu daha alıp rekabeti arttırmamız lazım. İyi bir takımız ama daha iyi oyunlar daha iyi skorlar daha iyi güçte olmamız için oyuncu almamız gerekiyor.'' dedi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap