SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması: "Adım adım ilerleyeceğiz"

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması: "Adım adım ilerleyeceğiz"

25 Aralık 2023 Pazartesi - 13:35




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı devre arası transferi ile ilgili konuştu.





Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig’in En İyileri Ödül Töreni’ne katıldı. Avcı, burada yaptığı açıklamada “Devre arası transferleri zordur. Trabzonspor’un menfaatleri önemlidir. Ona göre hareket edeceğiz. Adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

Turkuaz Medya tarafından düzenlenen “Sporun Zirvesi” programında Süper Lig’in En İyileri Ödül Töreni gerçekleştirildi.

Törene Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktörü Abdullah Avcı da katıldı.

Törende “Yılın Teknik Direktörü” ödülünü alan Okan Buruk’a ödülünü Abdullah Avcı verdi.

“ÇOK YAKIŞIKLISIN HOCAM”


Avcı’nın sahneye davet edildiği sırada Okan Buruk’un, “Çok yakışıklısın hocam” sözleri salonu neşelendirdi. Buruk, Abdullah Avcı ile ilgili olarak “hem hocalığımı yaptı. Hem yardımcısı olarak çalıştım. Önemli günler yaşadık. Futbolun dışında bir aileyiz. Her zaman birbirimize çok yakınız.” dedi.

"BENİM İÇİN AİLENİN BİR PARÇASI"

Okan Buruk’un bu sözleri üzerine Abdullah Avcı, “Futbolculuğunun son dönemi ve antrenörlüğünün başlangıç döneminde beraber olduk. Benim için ailenin bir parçası. Kardeşim gibi gördüğüm birisi, umarım başarılarının devamını getirirsin aileye selamlar” şeklinde konuştu.

“TRANSFERDE ADIM ADIM İLERLEYECEĞİZ”

Trabzonspor ile ilgili konuşan Abdullah Avcı, “Bizdeki süreç biraz farklı. Kısa ve orta vadede bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Devre arası transferleri zordur. Trabzonspor’un menfaatleri önemlidir. Ona göre hareket edeceğiz. Adım adım ilerleyeceğiz. Çalışıyoruz. Olmazsa da yarışmada bu seneki hedeflerimiz daha farklı. En iyisini yapmaya, geliştirmeye, sonuç almaya, Trabzonspor’un olduğu yerde kazanma duygusu vardır. Bunu her maç aynı şekilde oynamaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap