SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan Tetteh'in menajerine: Yakından izliyoruz

Abdullah Avcı'dan Tetteh'in menajerine: Yakından izliyoruz

29 Mart 2021 Pazartesi - 18:54




Trabzonspor teknik drektörü Abdullah Avcı, Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen Benjamin Tetteh'i izlediklerini açıkladı.





Afobe'nin Trabzonspor'dan ayrılacağı ile ilgili haberler ortaya çıktı. O iddialara neden olan ise Tanzanyalı oyuncunun menajeri Erdi Demir’in Brüksel’den, İstanbul’a gelmesi ve Trabzonsporlu yöneticiler ile görüşmesiydi. 

Ancak Trabzonsporlu yöneticiler bu toplantıda Demir’e, “elindeki bazı oyuncuları takip ediyoruz. Bunlardan birisi de Tetteh” dediği ortaya çıktı.

O iddiaya göre Trabzonsporlu yöneticiler, Demir’e, “Tetteh gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Uzun boylu sırtı kaleyi dönük oynayabilen. Kafa toplarına hakim bir forvet arıyoruz. Afobe’yi aldık ama olmadı. Kendisini bir süredir izliyoruz. Artık daha yakından takip edeceğiz” dedi.

Bu görüşme sonrasında Demir, Tetteh ile bir görüşme yaptı. Sparta Prag’dan kiralık olarak gelen Ganalı oyuncu, Malatyaspor maçında bir gol attı.

Beğendim
12
Sevdim
3
Beğenmedim
8
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap