SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan Mahmut Tekdemir'e: Göksel başkan seni de beni de kırmaz

Abdullah Avcı'dan Mahmut Tekdemir'e: Göksel başkan seni de beni de kırmaz

19 Kasım 2020 Perşembe - 11:31




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, orta sahadaki problemi Başakşehir'den eski öğrencisi Mahmut Tekdemir ile çözmeyi planlıyor.





Abdullah Avcı, Trabzonspor için özellikle yerli oyuncuları arayarak yeni bir takım kurmanın peşinde… Avcı’nın ilk hedefi Yunus Mallı. Sonra da Kenan Karaman. Okay Yokuşlu ve Ahmet Kutucu da listesinde.

Yunus’ta işler iyi gidiyor. Olumlu haberler geliyor. Ahmet Kutucu’dan da iyi haberler var. Okay ve Kenan’ın transferlerinin olma ihtimalleri ise neredeyse yok gibi.
Avcı’nın bir sürpriz görüşme daha yaptığı, ilk günden beri beraber çalıştığı Mahmut Tekdemir’i aradığı bildirildi. Avcı’nın Tekdemir’e, “Seninle yeniden çalışmak istiyorum. Sen de istersen Göksel Başkan’a söylerim. Seni de beni de kırmaz” dedi.

Mahmut’un Avcı’dan düşünmek için süre istedi. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi reddeden milli oyuncunun Avcı’ya ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Beğendim
24
Sevdim
5
Beğenmedim
7
Üzgün
4
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap