SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan Göztepe maçı sonrası itiraf! ''O da 3 puan bu da 3 puan''

Abdullah Avcı'dan Göztepe maçı sonrası itiraf! ''O da 3 puan bu da 3 puan''

23 Ekim 2021 Cumartesi - 21:42




Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç sonunda konuştu...





Abdullah Avcı yaptığı açıklamada; ''O da 3 puan bu da 3 puan. Bir kere çok güzel atmosfer var. Ligin en şiddetli hem içeride hem dışarıda baskı yapan takımıydı. Böyle başlayacaklarını biliyorduk. Bu baskıyı nasıl kırarız. 15 Dakika yanlış pozisyon aldık. Oyunun o anlarını doğru oynamadık. 15 Dakikadan sonra bekte 3’e döndük. 3-2-5 formasyonunu aldık. Hem baskıyı kırdık hem de saha dağılımımız daha. Doğruydu. 2. Yarı 3-2-5 başladık. Berat ve Siopis aldık, Dorukhan’ı derinliğe yolladık. Topa sahip olup oyunu elimizde tuttuk. Böyle maçlarda rakibe 3-2 pozisyon vereceksin, 2. Yarıda oyuncu üstünlüğü bizdeydi. Dorukhanla başladık, Serkan girdi, arkasından  Hüseyin Türkmen girdi. Oyun organizasyonlarında tekrar karşılığını alabiliyorsun. Oyun disiplini beraber hareket etme ve kullanabilme. Bir tane pozisyon verdik, toplamda 3 pozisyon var. Kazanıp dönmek çok önemliydi.Şiddetli baskı yapan ve devamlı orta yapan değişik oynayan bir takıma karşı oynadık. Kazanarak dönmek bizi mutlu ediyor. Cuma akşamı Rizespor ile oynayacağımız mücadeleye taraftarlarımızı davet ediyoruz. Hep beraber sabrı desteğini istedik. Bunu da kapatacağız, Rize maçına hazırlanacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Göztepe’ye başarılar diliyorum.'' dedi.

Göztepe teknik direktör Maestro’nun sözlerine de cevap veren Avcı; ''Teşekkür ederiz, yeni geldi. Cesaretli ve baskılı oyun oynatmaya çalışıyor. Herkes dersine çalışıyor ve oynatmaya çalışıyoruz. Oyunu daha doğru oynamaya çalıştık'' dedi.

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap