SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan flaş U19 kararı! Resmen açıkladı

Abdullah Avcı'dan flaş U19 kararı! Resmen açıkladı

17 Kasım 2020 Salı - 14:20




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, U19 takımıyla ile ilgili flaş kararı açıkladı.





Trabzonspor'da göreve başlayan tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, koronavirüs nedeniyle oluşabilecek oyuncu eksikliklerine karşı çözüm buldu. Avcı, bugün düzenlenen basın toplantısında U19 takımıyla birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı. 

U19 TAKIMI BİZLE AYNI ANTRENMANI YAPACAK'

Avcı, ''Futbolun iyileştirme gücü var. Futbol topu çekim alanıdır. Sahanın içine çıktığı zaman futbolcu bu durumu düşünmüyor. Biz her türlü tedbirleri alıp dimdik ayakta kalabilmek lazım. Her ihtimale karşı, Türkiye ve Avrupanın her yerinde 61 plakalı oyuncu var. Verimli topraklardayız, altyapıdan 5 oyuncu aldım. Hastalıkla karşılamayabiliriz diye yaptım. U19 takımı bizle birlikte aynı antrenmanı yapacak, hazır tutmamız gerekiyor.  Ülke olarak sabırsısız. Kloop’un ilk 2 senesinde kaçıncı bitirdiğini Ferguson’un 6 sene bir şey alamadığını sonra ne hale geldiğini. Kısa vade belirleyici olacak uzun vadeyi sonra net bir şekilde söyleyeceğim. Hedeflerin yanına aklı sokmaya çalışacağız. Bu desteği bekliyorum'' dedi.
 

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap