SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe'ye karşı sürpriz isim

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe'ye karşı sürpriz isim

16 Şubat 2021 Salı - 18:26




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir'den sonra karşılaşacakları Fenerbahçe maçında Yunus Mallı'yı sahaya sürmeyi planlıyor.





Devre arası transferlerinden Berat ve Bakasetas’tan en üst düzey verimi alan Abdullah Avcı’nın hedefi Yunus Mallı’yı da as takımın içine atmak… geldiği ilk günden beri Yunus üzerinde çalışan Avcı, milli oyuncuyu 10 numara olarak değil 8 numara olarak kullanmak istiyor. Oyunun her iki tarafını oynayabilecek seviyeye gelmesi için fizik kondisyon yüklemesi yapıyor. Henüz o sertliğe ulaşamadığı için Yunus’u sonradan oyunun içine atan Avcı’ya göre, milli oyuncu Fenerbahçe maçına hazır olacak.

Fenerbahçe’nin Mesut, İrfan Can ve Luiz Gustavo’lu topu iyi dolaştıran orta saha rotasyonuna Berat, Bakasetas ve Yunus ile cevap vermek isteyen Avcı bu yüzden Yunus’un üzerinde özellikle duruyor. Avcı, Yunus’a Euro 2020’de olma sözü vermişti.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap