SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı yüzünden Trabzonspor yönetiminde sıkıntı yaşanıyor

Abdullah Avcı yüzünden Trabzonspor yönetiminde sıkıntı yaşanıyor

09 Kasım 2020 Pazartesi - 11:03




Trabzonspor'da Eddie Newton sonrasında göreve gelmesi beklenen Abdullah Avcı'nın şartları bordo mavili yönetimin içinde sıkıntı yarattı.





Abdullah Avcı’yla teknik direktör olarak anlaşılması Trabzonspor yönetimi içinde ciddi anlamda gerginliğe neden oldu... sezon başında da görüşülen ancak uçuk istekleri yüzünden anlaşılamayan Avcı’ya bu kez takımın teslim edilmesi özellikle Trabzon cephesindeki yöneticileri rahatsız etti. Avcı’ya Mehmet Yiğit Alp ile Ertuğrul Doğan dışında başka hiçbir yöneticiden onay çıkmadı.

Avcı’yı istemeyen yöneticiler özellikle ödenecek rakam ve kabul edilen tazminat yüzünden Başkan Ağaoğlu ve iki İstanbullu yöneticiye tepki gösterdi. Gelen bilgilere göre Avcı’ya ayda 750 bin TL’den yılda 7.5 milyon TL ödenecek.

Ayrıca Avcı 3 yıldan öne sözleşmesi feshedilirse Beşiktaş’ta olduğu gibi sözleşme süresi tamamlanana kadar maaşını almaya devam edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap