SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı yüzünden aramız bozuk

Abdullah Avcı yüzünden aramız bozuk

17 Aralık 2020 Perşembe - 15:21




Trabzonspor Haberleri | Trabzonspor'da teknik direkörü Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesi ve sonrasında yaşananlar nedeniyle sıkıntılar yaşandığı belirtiliyor. Hatta yönetici Mehmet Yiğit Alp ile Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun arasının soğuk olduğu da gelen bilgiler arasında...





 Abdullah Avcı’nın imza attığı günden beri Trabzonspor yönetimi içinde sıkıntılı bir hava esiyor… Ertuğrul Doğan ile Mehmet Yiğit Alp’ın, Başkan Ahmet Ağaoğlu istememesine rağmen Avcı ile sözleşme imzalanması konusunda baskı yaptıkları iddia edildi. Hatta bu baskı yüzünden Trabzon cephesinden pek çok yöneticinin başkanla arası açıldı.

Ancak 4 haftalık sürecin sonunda Abdullah Avcı’nın oynattığı oyun, camiaya verdiği mesajlar, umutsuzluk havası sıkıntıya neden oldu. Trabzon cephesinden bazı yöneticilerin Alp’i, Avcı’yı getiren kişi olarak suçlaması bardağı taşırdı. Alp, Ağaoğlu’nun kendisini savunmasını beklerken, başkanın sessiz kalması yüzünden keyfi kaçtı.

Mehmet Yiğit Alp yönetimden ayrılmayı düşünmüyor. Ancak Abdullah Avcı’nın daha iyi sonuçlar alınana kadar yönetimin uzağında kalmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.(Fotospor)

Beğendim
4
Sevdim
5
Beğenmedim
4
Üzgün
7
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap