SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı Visca transferinin nedenini anlattı: Şampiyonluk için kalite şart

Abdullah Avcı Visca transferinin nedenini anlattı: Şampiyonluk için kalite şart

13 Şubat 2022 Pazar - 21:59




Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonunda konuştu





Trabzonspor, sahasında Konyaspor’u yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İyi ki Trabzonspor var dedirtmenin, puan farkı olmasına rağmen daha çok baskılı ve isteyen takım olmasını göstermek istemiştik. Bir Konyaspor öncelikle parantez açalım. Bulundukları yer harika. Organizasyon dahilinde geldiler. Ona göre çalıştık. Arzumu, baskılarımız, taraftarımızla iyi şeyler çıkardık. Sonucunda neden daha farka da gidebilirdik aslında. Çok erken final pasları yapıp çok fazla top kaybı yapınca bu oyun bunu kaldırmaz. Organizasyona yerleşirsen sonuca ulaşabilirsin. Son 5 dakika içinde gol yedik ama kazanmasını bildik. Üzerine koyarak gidiyor Trabzonspor. Güzel bir haftayı daha geride bıraktık. Trabzonspor sevdalılarına bu galibiyeti armağan ediyorum. Bir taraftarımız heyecandan dolayı hayatını kaybetmiş. Üzüldük. Bütün aileye sabırlar diliyorum. Heyecanlarını dengelesinler” dedi.

Avcı, “Visca Türkiye’ye geldiğinde 2010-11 sezonuydu galiba. Oyunuyla da gelişen bir süreç Başakşehir’de çok önemli işler yaptı. İstedik, o da bizi tercih etti. Kalite şart şampiyon olabilmek için. Başkası der ki öndeyiz Visca’yı almayalım. Hayır… Hedefe giderken olması gereken durumlar. Trabzonspor ailesine yaptıkları katkılar için oyuncularıma teşekkür ediyorum. İstatistik rekorlarının kırıldığı bir Trabzonspor var. Her yerde saygı gördüğümüz, şehrin bununla yatıp kalktığını ve neler istediklerini çok iyi biliyoruz. Harika bir 25 maç geçti ve süreç devam edecek. Umarım hep üzerine koyarak ilerleriz” dedi.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap