SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır'dan sert tepki!

Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır'dan sert tepki!

12 Ağustos 2021 Perşembe - 22:27




UEFA Konferans Ligi 3.ön eleme maçında Trabzonspor rakibi Molde’yi 4-3'lik skorla penaltılarla devirdi. Karşılaşma sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve kaptan Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.





Abdullah Avcı Serkan Asan ile ilgili gelen soruya, ''Serkan’ın performansından memnunum. Nasıl görev verdiğime ne yaptığına bağlı. Yayından önce söyledim, futbolun içinde bir takım veriler kullanılıyor. İsmail aramıza geç katıldı. Yavaş yavaş müsade ediyor. Trondsen ağır sakatlıktan çıktı. Hazır olmadıkları için veriler bunu gösteriyor. Peres Roma’da sol bek oynadığı için böyle bir tercih yaptık. Oyun içinde böyle hamle yaptık. Dışarıdan göründüğü gibi playstation gibi değil. Veriler kullanıyoruz, sağlıkla ilgili testler kullanıyoruz ve karar veriliyor. Bunu açıkladım, yine açıklayayım. Serkan üzerinden konuşuyorsak, bugün takım 4 kere öne geçmiş, Serkan’ın konuşacaksak olumsuza çekeriz her şeyi. Bugün kaptanımız Serkan bu kaynaktan. Parmak gibi böyle bakılsın iyi yoldayız, iyi oyunlar oynuyoruz. Olumsuz taraftan bakmanın doğru olacağını düşünmüyorum. Sabır istiyorum.  Bunlar şehir olarak bizi takımı yorar. Teknik olarak hamleler yapılıyor, çocuk çok dimdik ayakta devam ediyor'' cevabını verdi.

Uğurcan Çakır ise ''Trabzonspor’da her futbolcu değerli, Trabzonspor forması giyiyorsa her oyuncu değerli. Bana göre de en iyi performansı verdi. Elinden geleni yaptı, olumsuz eleştirileri duymak istemiyorum'' dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap