SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı, Trabzonspor'un yeni gol makinesini buldu

Abdullah Avcı, Trabzonspor'un yeni gol makinesini buldu

20 Şubat 2021 Cumartesi - 15:12




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bir yandan gelecek senenin kadrosu için de çalışmalar yapıyor. Bordo mavililerin hocasının ilk isteği ise Belçika’nın Oostende takımının Zambiyalı golcüsü Fashion Sakala oldu.





Abdullah Avcı gelecek sezon takımda olmayacak Benik Afobe’nin yerine Djaniny’yi zorlayacak, hatta ondan formayı alabilecek genç bir forvet oyuncusu transferi üzerine çalışıyor… Avcı’nın bir süredir izlediği ismin Belçika’nın Oostende takımının Zambiyalı golcüsü Fashion Sakala olduğu öğrenildi.

Bu sezon 23 maçta 13 gol ve 2 asistle oynayan 23 yaşındaki Sakala’nın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması ise Avcı’nın en büyük çekincesi. Avrupa’nın önemli takımlarının yıldız adayına teklif sunabileceklerini belirten Trabzonspor’un başarılı teknik direktörünün yönetimi “elimizi çabuk tutalım. Umarım geç kalmamışızdır” diyerek uyarıda bulunduğu da gelen haberler arasında.

Beğendim
40
Sevdim
11
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap