SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: "Trabzonspor her maçı kazanmak için sahaya çıkar"

Abdullah Avcı: "Trabzonspor her maçı kazanmak için sahaya çıkar"

01 Kasım 2023 Çarşamba - 11:36




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.





Abdullah Avcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Bizim yoğun gidiyor. Süreç böyle gidecek. Hızlandırmak için yoğun gidecek. Ama iyi şu anda. Felsefeyi ve yaptıklarımızı, geri bildirimlerimizi dershane gibi çalışmamız gerekiyor. Bu oyun artık bir doğaçlama değil. Hücumu var savunması var. Mevcutlara hatırlatmak diğerlerine yeniden gösterme konusunda en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Tabiki eksiklerimiz var daha da geliştirmemiz gereken şeyler var."

TREZEGUET VE BAKASETAS AÇIKLAMASI

“Trezeguet ve Bakasetas için sağlık kurulu bilgilendirir. Antrenmanın büyük bir bölümünde bizimle olacaklar. Gün gün bakıyoruz. Umarım hafta sonuna kadar iyi sonuçlar alırız”

TRABZONSPOR HER ZAMAN KANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKAR

“İnsanların seyrettiği ilgisi yüksek bir maç. iki takım için de oyun olarak seyir zevki açısından daha keyifli ve fair playın olduğu bir müsabaka olur. Trabzonspor bu maçı kazanmaya gidecek. Trabzonspor her zaman kazanmak için sahaya çıkar. Umarım istediğimizi maçından başından sonuna kadar uygularız” ifadelerini kullandı.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap