SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı takımdaki eksik yönleri açıkladı!

Abdullah Avcı takımdaki eksik yönleri açıkladı!

21 Eylül 2021 Salı - 15:25




Trabzonspor, Süper Lig'de Beşiktaş'la beraber ilk 5 haftada topladığı 13 puanla liderliği paylaşıyor. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımdaki eksik yönleri de kapatarak zirveye yerleşme planı bulunuyor.





Trabzonspor hücum bölgesini kullanmadan gol atmayı başaran ilk 5 hafta sonunda Beşiktaş’ın ardından Süper Lig’de ikinci sıraya oturdu. Bordo-mavililerin ofansif hareketlerde alan kullanımları, savunma bölgesinde yüzde 27.4, orta alanda yüzde 50.9 ve hücum bölgesinde yüzde 21.7 şeklinde oluştu. 

Zaten Trabzonspor, ceza alanına 33.8 oranında top atarak lig genelinde 14’üncü sırada yer aldı. Aynı şekilde bordo-mavililer ceza alanında topla oynamada da yüzde 16.5’lik ortalamayla ancak 12’nci sırada kendine yer edinebildi.

Trabzonspor’un rakip ceza sahasına attığı topların 33’ünde Nwakaeme’nin 30’unde ise Hamsik’in payının olması dikkat çekti. Aynı şekilde Nwakaeme 15 kezle bordo-mavililerin rakip ceza sahasında topla en fazla oynayan oyuncusu oldu.

Trabzonspor’un hücum oyuncuları takım savunmasına da destek olmadı. Öyle ki rakipten karşılanan toplardaki alan kullanımı ise savunma bölgesinde yüzede 54, orta alanda yüzde 35.1 ve hücum bölgesinde yüzde 10.9 oldu.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap