SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı soyunma odasında oyuncularına seslendi

Abdullah Avcı soyunma odasında oyuncularına seslendi

24 Kasım 2020 Salı - 10:12




Süper Lig'de beş maçlık aradan sonra konuk ettiği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u mağlup ederek kötü gidişata 'dur' diyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın yüzü gülüyor. Deneyimli çalıştırıcının karşılaşmadan önce oyuncularına yaptığı konuşma ortaya çıktı.





Süper Lig'de beş maçlık aradan sonra konuk ettiği Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u mağlup ederek kötü gidişata 'dur' diyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın yüzü gülüyor. Karşılaşmadan önce "Bizim kazanma alışkanlığı yakalamamız lazım ve bunun için oynayacağız" diyen tecrübeli hoca, gelen üç puan sonrası soyunda odasında futbolcularını tek tek kutladı. İyi mücadele ettiklerini vurgulayan bordomavili çalıştırıcı, günün sonunda kazandıklarını ve ihtiyaçları olan galibiyeti aldıklarını belirterek, "Hepinize mücadeleniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Avcıkonuşmasını şöyle sürdürdü: "Müsabaka içerisinde doğru yaptığımız çok şey vardı. Hatalarımız için daha çok çalışacağız, daha çok antrenman yapacağız. Sakın maça dönüp bakmayın, kazandık bitti. Bu yapmamız gereken bir başlangıçtı ve yerine getirdik. Şimdi ise önümüze bakacağız. Elbette mükemmel değildik ama olacağız. Bazı şeylerin yerli yerine oturması için biraz zaman gerekiyor. Aslında her şey istemekle başlıyor. Herkes istekliydi, elinden geleni yaptı, mücadele etti ve savaştı. Ağır zemin de bizim için sorun oluşturdu. Her şeye rağmen ihtiyacımız olanı elde ettik.".

Beğendim
5
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap