SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı, Oyuncularıma rica etmedim, emrettim

Abdullah Avcı, Oyuncularıma rica etmedim, emrettim

24 Nisan 2021 Cumartesi - 18:24




Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında heyecan sürüyor. Zirvenin iddialı takımlarından Trabzonspor, sahasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Galatasaray karşılaşmasında yediği son saniye golüyle beraberlik serisi 5 maça çıkan Fırtına, Karagümrük engelini 2-0 ile geçti ve bu kötü seriye son verdi.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonu yaptığı açıklamada " Galip gelmek şehre camiaya oyunculara iyi hissettiriyor. Bu oyun akıl oyununa döndü. Taktiksel konuşacağım. Dünya futbolu değişiyor. Karagümrük ligin organize futbol oynayan takımı. Rakibe göre, kimliğe, organizasyona göre oyun planı değişebiliyor. Maç öncesi topun daha fazla onlarda kalacağını biliyorduk. Oyuncularım inanılmaz sabırlı şekilde planı uyguladılar. Emrettim merkezi kapatmalarını. Baskıya gittiği zaman seni cezalandırabilecek bir takım. Merkezde açıkta kaldığımız pozisyonda rakip harekete geçti. Kazanmak önemli ama takım oyun disiplinine uymak daha güzel. 63 puan. Başladığımız noktadan bugüne kadar bütün istatistikklerimiz yukarıya doğru gitti" ifadelerini kullandı. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap