SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Oyun bizi mutlu ediyor

Abdullah Avcı: Oyun bizi mutlu ediyor

01 Mart 2022 Salı - 23:00




Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupasında Antalyaspor’u 2 - 0 mağlup ederek kupa dışına itti. Yarı finale yükselen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonrası açıklamalarda bulundu.





Yarı finale yükselen Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonunda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Antalyaspor maçıyla ilgili konuşan Avcı, “Her şeyden evvel oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ne istediysek yapmaya çalışıyorlar. Rakibin oyunu kurma organizasyonları var. Baskıyı iyi yaptılar. Zaman zaman rakip çıkacaktı. Hem toparlanma, hem de 2. bölgede bekleme, kenarlara yönlendirme vardı. İyi takım. Nuri hoca ile gelişen, hem oyuncu kalitesi gelişen ve organizasyonları var. Baskılı oynadık, direkten dönenlerimiz var. Son haftalarda belki 11 gol attık ama direkten dönenlerimiz de var. Yüksek şiddetli maçtan çıktık. Yorgunluk ölçümleri, onları yaptık. Sakatlanma riskleri, sürelere baktık. Bunu kullandık. Mutluyuz. Açık kanalda maç ama taraftarımız buradaydı. Onlara teşekkür ediyorum. Armağan ediyoruz. Biz Trabzonspor’un olduğu yerde yarış hedef vardır. Yarın Antrenman var, dinleneceğiz, hafta sonu müsabakasına hazırlanacağız” dedi. 

Avcı, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ise, “Hedefi olan takımlar , Fenerbahçe ile bundan önce de çok fazla maç oynandı yine oynanacak. Toparlanarak ve sonrasında dinlenerek bu maça hazırlanacağız.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap