SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı onay verdi! Eski Beşiktaşlı Trabzonspor'a

Abdullah Avcı onay verdi! Eski Beşiktaşlı Trabzonspor'a

21 Haziran 2021 Pazartesi - 09:27




Transferin hızlı takımı Trabzonspor'un durmaya niyeti yok. Bruno Peres, Gervinho, Marek Hamsik ve Fode Koita'yı kadrosuna katan bordo-mavililerde gözler stoper mevkisine çevrildi. Listesinde birçok isim bulunan Fırtına, teknik direktör Abdullah Avcı'nın olumlu rapor verdiği Enzo Roco'nun peşine düştü. Yönetimin, Şilili futbolcunun transferi için görüşmeleri sürdürdüğü iddia edildi.





Majid Hosseini ile yolların ayrılmasını kesinleşmesinin ardından bordo-mavililerde gözler savunma hattına yapılacak takviyeye çevrildi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporuna göre transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

ENZO ROCO LİSTEDE!

Yapılan transfer listesinin üst sıralarında ise geçtiğimiz sezon Karagümrükspor'da oynayan Enzo Roco yer alıyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR!

Trabzonspor'un Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Abdullah Avcı'nın eski öğrencisi Enzo Roco'yu transfer etmek için görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.


Teknik direktör Abdullah Avcı'nın şampiyonluk için alternatifli bir kadro kurmak istediği ve Enzo Roco'nun katkı sağlayacak bir oyuncu olacağını yönetime rapor ettiği belirtildi.

Bilindiği üzere Enzo Roco 2018 yılında Meksika ligi takımlarından Cruz Azul'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ta çalıştığı dönemde forma giyen Enzo Roco daha sonra Karagümrükspor'un yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezon forma giydiği Karagümrükspor'da 31 maça çıkan oyuncu 3 gol, 1 asist ile oynadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap