SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Mutlu sona az kaldı

Abdullah Avcı: Mutlu sona az kaldı

19 Nisan 2022 Salı - 23:17




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda konuştu.





Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçında Trabzonspor sahasında Kayserispor’u konuk ederek 1-0 mağlup etti. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu; Kayserispor buraya gelirken ligde rahatlamış kupayı hedef koymuş ve Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı elemiş bir takım. Burada daha önce fantastik bir maç da oynadık. Beni mutlu eden şu; Karagümrük maçında büyük üstünlükle oynadık olmadı bugün oynadık ve kazandık. Hep oyunun içinde kaldık. Hiç sallanmadan devam etmek çok güzel. Lig ve kupada 41. Maçı oynadık hiç sallanmadık. Bu oyuna sahip çıkan taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yolculuğa beraber çıktık. İki kupada da yola devam ediyoruz. Beraber sevindik çok az üzüldük. Mutlu sona az kaldı. En ufak kaygıları olmasın. Desteklemeye devam etsinler. Martta niye olamadık diye üzülmesinler. Nisan ayındayız bizim elimiz güçlü. Bugün bir avantaj yakaladık ve devam edeceğiz.Son iki buçuk aydır çok sıkıntı yaşadık sakatlıklardan. Geçen haftadan bu yana Tony’i bilmiyorum belki sakatlığı olabilir. Hamsik gibi bir oyuncuyu 2a y kullanamadım. Sol bekte sürekli değişim oldu. Oyuncularımızla sürekli görüşen samimi ortamda planlayan bir ekibiz. Ortak duygumuz kupaları almak.

Adana Demirspor maçı için Djaniny’de bir problem olacağını sanmıyorum gözünde bir sorun vardı yarın antrenmana çıkacaktır. Nwakaeme’nin ise yarın MR’ı çekilecek. Bugün aslında Ahmetcan iyi oynuyordu oyunun akışını hızlandırmak istedik. Rakip bizimle adam adama oyun oynadığında bek stoper arasına oynamaya çalıştık. Sonlarda çift forvete döndük. Hücum yaparken 3+1 ile savunma güvenliğini yapıp geçiş yememeye çalıştık. Edin çok kilit paslar attı ama karşılığını alamadık. Adana Demirspor çok iyi bir takım. Yetenekli bir oyuncu grubu var. Trabzonspor’a karşı oynamak her takımın arzuladığı bir takım. Lidere karşı oynarken taraftarın önünde daha iyi oynayacaklardır. İki iyi takımın mücadelesi olacak.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap