SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı, mağlubiyetin nedenlerini tek tek açıkladı!

Abdullah Avcı, mağlubiyetin nedenlerini tek tek açıkladı!

18 Mart 2022 Cuma - 22:57




Trabzonspor, kar yağışının altında Ç. Rizespor’a deplasmanda 3 - 2 mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı mağlubiyetin nedenlerini açıkladı.





Trabzonspor, kar yağışının altında Ç. Rizespor’a deplasmanda 3 - 2 mağlup oldu.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, “Bugün ki hava şartlarında maçtan evvelde söyledim. Oyun nasıl akacak, ikinci topları kimler alacak. Maç öncesi içinde planladıklarımız, ilk yarı itibariyle 2 - 0 içeri girerdik. Pasın şiddeti, kalitesi bazen olmuyor. Hav şartlarında normal. İkinci yarı bunlar normalleşti. Doğru organizasyon ilegolü bulduk. Kaotik oyundan, kenar orta, ikinci top, penaltı.. Ayağımızdaki topu tutup penaltı yaptık. elimize çarptı penaltı oldu. Bizde kazanmak istiyoruz. istesek tutabilridk. Kornerin dönüşü penaltı. İkinci yarı kazanmak için direkt oyunu tercih ettik. Oyunda üstünlüğümüz vardı ama 3 penaltı ve buna yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Üzüntüsü, şu oyun, hava şartları kazanmak için her şeyi yaptık. Kazanabileceğimiz maçta son dakika bu şekilde olması üzüntü verici. Şampiyonluk kutlaması belki 1 hafta uyuyacak. Onun dışında değişen bir şey olmayacak. Hem kupayı hem de ligi alabilecek potansiyelimiz var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kazanmak için son ana kadar her şeyi yaptılar. Rakibi tebrik ediyorum. Misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz bunu bir hafta uzatacağız. Başka bir şey olmayacak.

Milli Takım arasında neler yapacakları sorusuna ise Avcı, “Milli takımımıza başarılar diliyoruz. 3 oyuncumuzu A Milli takıma yoladık. Yabancılarımız milli takımlarına gidecek. Senenin yükleri bindi. Biraz izin yapacağız. Sakatlarımızın dönmesini bekleyeceğiz. Dinleneceğiz, gelecek. Maç oynamamış oyuncu grubumuzla alt yapı oyuncularımızla maçlar planlıyoruz” dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap