SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı maç sonu açıkladı! "Trabzonspor bana o kadar çok şey kattı ki..."

Abdullah Avcı maç sonu açıkladı! "Trabzonspor bana o kadar çok şey kattı ki..."

11 Ocak 2024 Perşembe - 22:34




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de ertelenen 16. hafta mücadelesinde Samsunspor'u Benkovic ve Onuachu'nun golleriyle 2-1 mağlup etti.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Samsunspor galibiyeti sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

Maç önceki konuşmamdan hatırlatma yapayım. Samsunspor yeni hocayla birlikte 9 maçta 5 galibiyet almış, bazılarını arkadan gelerek almış. Hızlı başlamaları var. Tacı korner gibi kullanıyorlar. Gerçekçi oyunlar var artık. Zevk alacak oyun puan vermiyor bazen. Bazen kaybedeceğiz belki ama bugün itibariyle ligin 3’üncülüğü için çıkıyoruz.

Rotasyon önemliydi ama ben yapamıyorum. Mevcutta 2 stoper var kulübede 7 aydır süre almamış. Bunlar şikayet değil, gerçek. Bazen oyunu kuramazsın, çok pas yapıyor deniyor. Elimizdekinin mevcuta göre en iyisini yapmaya çalışıyoruz. gerçek tabelada ne yazdığı. Biz bu değişimi doğru bir planla Trabzonspor taraftarına çok iyi anlatmak gerekecek.

Oyun ne olursa olsun her anını doğru oynamak gerekiyor. 2-0 iken temas yapmaman lazım. Bunu yaptık. Kazanmak güzel. Taraftarımıza hem Trabzonspor’a hem bana gösterdiği saygı, sevgiden dolayı teşekkür ederim.

Ben Trabzonspor tarihinde yerimi aldım ama Trabzonspor bana çok şey kattı.
3 sene evvel şampiyon olduğumuzda ben düzeni seven birisiyim. İlk geldiğimizde müzeyi gezdiğimizde Allah nasip etsin dedim ve oldu. Şükürler olsun.

1975’lerde başlayan Trabzonspor hikayesini çocukken yaşayan birisiyim. O takımın oyuncularıyla çalıştım. Dostluklarım oldu. Eskiden Karadeniz Sporcular Derneği üyesiydim. Trabzonspor bana o kadar çok şey kattı ki…

Tarih dimdik ayakta bir Trabzonspor görüyor. Bu tarihi hatırlatmak gerekiyor. Bize de buraya gelenlere de. Yönetici ve Başkan içeriye girdiğinde mutlu oluyor.

Trabzonspor bir yolculuktur. İnançtan demir alıp imkansıza mümkün kılan bir yolculuk. Benim adıma da tarihte kalsın.

Yabancı kuralı ile ilgili olarak, ben birçok şeyini yaşadım. A Milli Takım’da da birçok şey değişmişti haberim yoktu. Birçok kural değişti.

Yerli yabancı rekabeti oluşturacak durumu ne zaman yapacaksak serbest bırakmaktan yanayım. Bu daha mantıklı gibi duruyor. Umarım Türk futbolu adına hayırlısı olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap