SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı istedi Trabzonspor transferi bitiriyor! Beşiktaş ve Fenerbahçe derken resmen...

Abdullah Avcı istedi Trabzonspor transferi bitiriyor! Beşiktaş ve Fenerbahçe derken resmen...

20 Kasım 2020 Cuma - 16:14




Bordo Mavili ekibin Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu yıldız futbolcunun transferine onay verdi. Trabzonspor görüşmelere başladı. Oyuncunun menajeri "Ocak ayında Trabzonspor'la görüşmelere başlıyoruz" açıklaması yaptı. İşte detaylar...





​​​​Yaz aylarında da birçok Türk takımının gündemine gelen AEK'in Hırvat golcüsü Marko Livaja için "yeniden" Türkiye iddiaları gündeme gelmeye başladı. Yunan basını, iki dev kulübün 27 yaşındaki futbolcu için görüşmede olduğunu yazdı.

Sezona 18 transferle giren Fenerbahçe ve uzun süre golcü aradıktan sonra kadrosuna Aboubakar'ı katan Beşiktaş'ın, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için menajeriyle "ilk teması" gerçekleştirdiği kaydedildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadroya katmayı planladığı ve yapılan görüşmelerde planlarındaki sözleşme teklifini de gündeme getirdikleri ifade edildi.

İki ezeli kulübün, golcü futbolcu için 1,5 milyon euro yıllık ücret üzerinden 3 senelik sözleşme önermeye hazır olduklarını oyuncunun menajerine ilettiği belirtildi.

Trabzonspor'un da, yaz aylarında gündemine gelen Marko Livaja'yı tekrar değerlendirmeyi düşündüğü ve Abdullah Avcı'nın oyuncunun raporunu istediği bilgisi paylaşıldı.

Yunan basını Fenerbahçe ve Beşiktaş haberlerinin hemen ardından Marko Livaja'nın Türk temsilcisi Görkem Demir'in açıklamalarını son dakika olarak manşetten verdi.



Livaja'nın Türk temsilcisi Görkem Demir oyuncusuna Trabzonspor'un ilgisini olduğunu ve Ocak ayında transferi resmiyet kazanacağını ifade etti.

Görkem Demir, “Marko’yu Abdullah Avcı Başakşehir’de görev yaparken çok istemişti. Beşiktaş’a geçende de böyle bir talebi oldu ancak transfer gerçekleşmedi. Belki kısmet Trabzonspor’a olur. Birlikte Trabzon’da çalışırlar” dedi. Demir, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de Marko Livaja’ya ilgisi olduğunu sözlerine ekledi. Hırvat forvet bu sezon toplam 11 maçta takımına 3 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap