SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı istedi Ağaoğlu devreye girdi: ''Bize verin size Sörloth olarak gönderelim…''

Abdullah Avcı istedi Ağaoğlu devreye girdi: ''Bize verin size Sörloth olarak gönderelim…''

20 Aralık 2020 Pazar - 10:21




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın “Yeni Sörloth” olur diyerek mutlaka alınmasını istediği Leicester’dan Kelechi Iheanacho için Başkan Ahmet Ağaoğlu bizzat devreye girdi.





Abdullah Avcı’nın “Yeni Sörloth” olur diyerek yönetime alınması için önerdiği isim Leicester’dan Kelechi Iheanacho… aynen Sörloth gibi büyük umutlarla Leicester’a transfer edildi. Hayal kırıklığı yarattığı için yedek kaldı. Potansiyeli yüksek. Aynen Sörloth gibi sol ayaklı ve ters çalım atabiliyor. Ceza sahasında da iyi. Topta taşıyabiliyor.

Ahmet Ağaoğlu, Kelechi için Leicester’la temas kurdu. Sörloth’u nasıl hayata döndürdüklerini anlattı. Yusuf Yazıcı’nın, Lille’de neler yaptığından bahsetti. Trabzonspor’un genç oyuncuların gelişimi için çok önemli olduğunu vurguladı.

Nijeryalı oyuncu için de Trabzonspor’un hayata dönüş için önemli olacağını anlattı. Parayı ön plana koymak yerine oyuncuyu kazanmayı düşünemleri durumunda kendilerine 1.5 yıllığına göndermelerinin en doğru seçim olacağını söyledi. Para konuşmadı. Teklif yapmadı.

Beğendim
41
Sevdim
17
Beğenmedim
5
Üzgün
3
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap