SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı 'Hedefimiz Avrupa Kupaları'

Abdullah Avcı 'Hedefimiz Avrupa Kupaları'

06 Aralık 2023 Çarşamba - 23:51




Abdullah Avcı Çorum FK maçı sonrası konuştu





Maçın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE AVCI'NIN SÖZLERİ:

Bir kupa varsa Trabzonspor her zaman buna taliptir. 9 kere kazanmış bir kulüptür ve şehirdir. Favorisi her zaman Trabzonspor'dur Bir oyun organizasyonu geliştirebilmek için çok çalışmak gerekiyor. Bir şeyleri geliştirebilmen için kaliteyi geliştirmen gerekiyor. Net şeyler bunlar. Gerçekçi konuşmak gerekirse bu sene bizim ulaşılabilir hedefimiz Avrupa Kupalar'ına gidebilmek. Buraya giderken devre arası itibariyle oyuncu kalitesinin üzerine koyup oyunu geliştirmemiz gerekiyor. Daha nasıl koyabiliriz nasıl geliştirebiliriz herkesi görmeye çalışıyoruz.




Bugün kazandık. Geçen haftaya göre bi pansuman oldu. Gaziantep maçına hazırlanacağız. Fiziksel ve zihinsel olarak. Enis Destan'ı 2 sene evvel kadrosumuz arattık. Gidip gelmesi ve maç oynaması oyuncunun gelişimine katkı sağlıyor. Hem ekstra çalışıyor hem yardımcı oluyor. Oyuna girdiğinde takıma yardımcı oluyor. Bugün oynuyor maçlarda ilk tercihimiz oluyor
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap