SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı Erol Bulut'a hiç yenilmedi!

Abdullah Avcı Erol Bulut'a hiç yenilmedi!

23 Şubat 2021 Salı - 15:46




Hafta sonunda Fenerbahçe'ye karşı üst üste 8. galibiyetini alabilmek adına sahaya çıkacak olan Abdullah Avcı'nın Erol Bulut'a karşı yakaladığı istatistik dikkat çekiyor. Deneyimli antrenör daha önce karşılaştığı meslektaşına hiç yenilmedi.





Trabzonspor'un başına geçikten sonra aldığı sonuçlar, camiaya kattığı hava ve taraftara verdiği güven ile birlikte şampiyonluk yarışına dahil olan Abdullah Avcı, bu hafta da Fenerbahçe karşısında önemli bir sınav verecek. Deneyimli antrenör oyuncularını yüksek motivasyonla derbiye hazırlarken meslektaşı Erol Bulut'a karşı elde ettiği istatistik ise dikkat çekiyor. Daha önce öğrencisi olan genç teknik adama kaybetmeyen Avcı, sadece bir kez sahadan beraberlikle ayrıldı.

4 KEZ KAZANDI

İki teknik adam ilk olarak 5 Kasım 2017'de Malatya'da oynanan Yeni Malatyaspor - Başakşehir karşılaşmasında kozlarını paylaştı ve deplasman ekibi 2-0 kazandı. İkinci yarıdaki mücadeleyi ise Avcı'nın öğrencilerinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 1 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'da karşılaşan iki ekip sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 3 Mart 2019'da Başakşehir ile deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0 ile deviren deneyimli çalıştırıcı 6 Ekim 2019'da Beşiktaş'ın başında Alanyaspor'u aynı skorla mağlup etti.

RÜZGAR ARKASINDA!

Gelinen noktada Trabzonspor'un en önemli kozu olarak sahaya çıkacak Abdullah Avcı'ya güven sonsuz. Ancak olumsuz bir skor da kredisini tüketmeyecek. Bitti denilen sezonu bir anda lehine çevirmeyi başaran Fırtına'da bunun rahatlığı var. Erol Bulut açısından ise durum tam tersi. Göztepe'ye kaybedilen 3 puanla birlikte uzun süredir eleştirilen Erol Bulut için ayrılık sinyalleri verilmeye başlandı. Hatta yerine birkaç teknik adamın da adı geçiyor. Olası bir kayıp son maçı olabilir.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap