SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Edin Visca'yı transfer edeceğiz

Abdullah Avcı: Edin Visca'yı transfer edeceğiz

12 Ocak 2021 Salı - 14:20




Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, beklemede kalarak Edin Visca'yı transfer edeceklerini düşünüyor.





Abdülkadir Ömür’ü 10 numara oynatıp, bir kanatta Nwakaeme’ye diğer kanatta ise Edin Visca’ya kullanmak isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir görüşme yaptı…

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Edin Visca için yarışa girmesinin kendileri için bir avantaj olduğunu iddia etti. İki ekibin önümüzdeki dönemde Boşnak oyuncunun fiyatını ödeyemeyecekleri seviyeye getireceklerini, sonra da alamayacaklarını iddia etti.

Kendisinin Başakşehir teknik direktörlüğü yaptığı dönemde de hem Fenerbahçe’nin hem de Galatasaray’ın defalarca Visca’ya talip olduklarını anlattı. Ancak birbirlerini kırdıkları için transferin olmadığından bahsetti.

Visca için beklemeye geçmelerini, aceleci olmamaları gerektiğini anlattı. Visca’nın lider olabileceği bir Trabzonspor’da olmayı Fenerbahçe ya da Galatasaray’da olmaya tercih edeceğini anlattı. İki takımda da sıradan bir oyuncu olmak istemeyeceğinden bahsetti. (Fotospor)

Beğendim
24
Sevdim
6
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap