SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: ''Bu şehir çok şeyi hak ediyor''

Abdullah Avcı: ''Bu şehir çok şeyi hak ediyor''

04 Aralık 2021 Cumartesi - 18:29




Trabzonspor, kendi sahasında Adana Demirspor’u 2 - 0’lık skorla mağlup etti.





Bordo - Mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, maç sonu özetle şu şekilde konuştu:

“Yorulmadan, çalışmadan olmuyor. Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Geçen haftadan sonra davet ettim e burayı doldurdular. Bunu bu şekilde yapmaya devam etsinler. Destek için onlara teşekkür ediyorum. Onlarla beraber savunmayı, hocumu beraber yapıp sene sonunda horonu hep beraber oynayacağız. 

ETKİLİ OLAN TAKIMA KARŞI…

Ligin kalitesi yüksek, ön tarafta geçiş ve seti oynayabilen, akan okunda en fazla şut atan, kenar ortalarda etkili olan bir takıma karşı oynadık. Oyunun başında özellikle 10 dakika kazandığımızı çabuk kaybettik. Kazandığımızı kazandırabilseydik oyun daha çok girebilirdik. Sonrasında Tony’in golü gelmesi. 

SAKATLIKLAR YAŞADIK


İkinci yarı savunmayı iyi yapmadan, ayakta kalma şansınız yok. Bazen kalecimiz devreye girdi. Ciddi takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. oyunun her seferinde oyuncularım oyuna daha iyi girmeye başladılar. Sakatlıklar yaşadılar. Cornelius’a geçmiş olsun. Koita uzun süredir sakattı. Biz 10 - 15 dakika planlarken 60 dakika kaldı. Ona da oyunun içinde desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. hiç bir şey kazanmıyoruz sadece 3 puan kazına bir haftayı daha bitiriyoruz. Mutluyuz, keyfimiz yerinde. Bıkmadan, daha fazla fedakarlık yapmalıyız. Özel seneler fedakarlık ister. Bunun karşılığını almaya devam edceğiz. 

REKORLAR KIRILIYORMUŞ, BUNLARA BAKMIYORUM

Rekorlar kırılıyormuş, bunlara bakmıyorum. Hafta hafta bakıyorum. Nasıl kazanırız, duygumuzu enerjimizi nasıl yansıtırız ona bakıyorum. İyi bir galibiyet, iyi bir hafta, rakipte iyi rakip tebrik ediyorum. 

BU ŞEHİR, BU ÇOCUKLAR

Bu şehir, bu çocuklar.. Ülke futbolu içinin önemli işler yapmış şehir. Ülkenin de bu şehre ihtiyacı var. İyi organize olduk. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Ertuğrul Doğan’a ayrı teşekkür ediyorum. Bu şehir çok şeyler hak ediyor, umarım bunun karşılığını hep beraber alacağız.


Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap