SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı: Biz sadece üç puan kaybettik

Abdullah Avcı: Biz sadece üç puan kaybettik

11 Aralık 2021 Cumartesi - 21:40




Süper Lig'de 16. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu.





Trabzonspor deplasmana konuk olduğu Antalyaspor'a 2-1 mağlup olurken bu sezon ilk yenilgisini aldı.

Bordo mavili takımda Nwakaeme yaşadığı sakatlık nedeniyle karşılaşmanın ilk devresi tamamlanmadan oyundan çıkarken, Abdülkadir Ömür ise riske edilmemişti.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı karşılaşma sonrası yaptığı basın toplantısında iki oyuncunun sakatlıkları ile ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Abdullah Avcı, ''Nwakeme'nin durumu yarın belli olacak. Trabzonspor için çok önemli bir oyuncu ve  yoğun bir trafik var. Bireysel performansı yansıttığında daha iyi bir oyuncu olduğunu da görüyoruz. Abdülkadir Ömür ile ilgili gün gün takip ettik. Son anlarda kulübeye dahil ettik, biraz daha ağırısı olunca o riski almak istemedik, haftaya bizimle olur'' ifadelerini kullandı.

ABDULLAH AVCI: NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLACAĞIZ DEMEDİK


Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maçın ardından yaptığı açıklamada taraftarlara destek çağrısında bulundu. Avcı, Antalyaspor’un Nuri Şahin geldikten sonra oyun olarak geliştiğini belirterek, “Biz oyun olarak da bireysel olarak da iyi başlayamadık. Hem oyun organizasyonu olarak hem de bireysel performans olarak sahaya bunu yansıtamadık. Duran toptan size rakibin düşüktü bizim iyiydi ama penaltı golü geldi. İkinci yarı topa biraz sahip olmaya çalıştık. Zaman zaman oyuna girdik zaman zaman giremedik. İlk defa deplasmanda kaybettik. Namağlup şampiyon olacağız demedik. Bugün nasıl üç puan kazanıyorsak sadece üç puan kaybettik. Bir iş kazası diyebiliriz. Bir üç puan kaybettik. Buradan neyi çıkarabiliriz onun üzerine çalışarak Cumartesi günü tüm Trabzonspor taraftarlarını maça bekliyoruz. Ondan sonra sürece devam edeceğiz” dedi.

SADECE BİR ÜÇ PUAN KAYBETTİK

Avcı, maç sonunda oyuncuların oldukça üzgün olduğunu da vurgulayarak, “Maç sonu oyuncularım üzgündü, normaldir. Üzülürken oyundan ve bireysel performanstan neler çıkarabiliriz ona bakıp devam edeceğiz. 38 haftanın her haftasında iyi oynayamazsınız. Buradan neler çıkarabileceğimize bakmamız gerekiyor.  Bugün Trabzonspor’un geldiği nokta bütün rekorları kırarak ilerleme. Parçadan bütüne harika işler yaparak gidiyor bu takım. Bunlar olacak. Dünyanın en iyi takımları da üst üste kaybediyor. Ben nasıl diyorum nasıl üç puan alıyorsak üç puan kaybedebiliyoruz” dedi.

NWAKAEME’NİN DURUMU YARIN BELLİ OLACAK

Abdullah Avcı, maçta sakatlanan Nwakaeme’yle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: “Nwaakeme’nin durumu yarın belli olacak. Nwakaeme bizim için takım için çok önemli bir oyuncu. Sakatlıklar bu işin içinde olacak. Nwakaeme bireysel performansını yansıttığı zaman çok etkin olan bir oyuncu, bugün itibariyle olmadığı için bir şey söyleyemem. Abdülkadir Ömür’ü bugün oyuna alacaktım ama ayağında ağrı olunca o riski almak istemedik. Önümüzdeki hafta itibariyle yoğun şekilde aramızda olur diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap